Afspraken – Schut Onstwedde – ONSTWEDDE

Apotheekhoudend huisartsenpraktijk Schut Onstwedde

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Schut Onstwedde. U vindt hier informatie over onze praktijk, de apotheek en algemene gezondheidsinformatie.

Schut Onstwedde
Dorpsstraat 7 9591AR ONSTWEDDE

Afspraken

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een visite kan telefonisch op werkdagen van 08:00 tot 10:00 en ’s middags van 14:00 tot 15:00.

In het telefonische keuzemenu kiest u “optie 3” voor het maken van een afspraak. Helaas kan het soms druk zijn zodat u enige tijd “in de wacht” kan staan. U wordt echter zo spoedig mogelijk geholpen! De assistente zal vragen om de reden van de afspraak. Dit is om zo goed mogelijk in te kunnen schatten hoeveel tijd er voor u gereserveerd moet worden op het spreekuur. Dit voorkomt onnodig wachten.

Meer tijd?

Voor een afspraak plannen wij over het algemeen tien minuten. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben, overlegt u dit dan a.u.b. met de assistente.

Spreekuur

Wij hebben elke morgen spreekuur van 8.00 tot 11.30 uur. Wij maken geplande afspraken tot 10.00 uur  ’s morgens zodat mensen die dezelfde dag nog gezien moeten worden in elk geval na half 11 nog  kunnen komen .
Mocht de dokter met u afspreken dat u bijvoorbeeld over 1 week terug moet komen, is het handig dat u direct een
afspraak aan de balie maakt.

Wilt u graag de dokter aan de telefoon spreken? Maak dan een afspraak voor het terugbelspreekuur! U kunt voor 10:00 de assistente bellen om een afspraak te maken voor een terugbelafspraak. Vertel de assistente waarvoor u met de huisarts wil spreken en vergeet niet uw telefoonnummer door te geven. De huisarts zal u dan tussen 13:00 en 14:00 bellen.

U kunt ons als volgt bereiken:

Schut Onstwedde
Dorpsstraat 7
9591AR  ONSTWEDDE
Tel: (0599) 331231